google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

lauantai 14. syyskuuta 2013

VIIKON VEGE: vegeburgerit ja kesäkurpitsafritterit


Neljälle ruokailijalle tarvitaan

hamppareita varten:
4kpl luomusämpylöitä (itsetehtyjä, jos mahdollista)
tomaattia
paprikaa
salaattia
goudaa
yrteillä maustettua jogurttikastiketta

kesäkurpitsafrittereitä varten:
1 raastettu kesäkurpitsa
3 raastettua perunaa (raastet keittiöpyyhkeessä valutettuja)
puolikas raastettu sipuli
muutama raastettu valkosipulinkynsi (tai maun mukaan)
1 kananmuna
mustapippuria
suolaa

Muotoillaan kakkaroiksi ja paistetaan oliiviöljyssä rapsakoiksi. Syödään sellaisenaan tai hampurilaisiin tulevan jogurttikastikkeen kanssa.



Maukasta lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos molemmista pihviresepteistä! Rakastan kasvispihvejä, mutta jostain syystä niistä tulee aina minun tekeminäni mautonta mössöä. Jospa nyt vihdoinkin onnistuisi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti onnistuu! Nuo kesäkurpitsafritterit ovat aika miedonmakuisia ja vaativat mielestäni ehdottomasti jonkin kastikkeen kaverikseen, mutta papupihvit ovat jo itsessään niin maukkaita, että menevät kyllä sellaisenaankin.

      Poista

Suositut tekstit