google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

maanantai 18. marraskuuta 2013

YLIOPPILASKUTSU

Perjantaina saimme iloksemme lukea pikkuveljeni nimen syksyn ylioppilaiden joukosta. Jännitysnäytelmä jatkui aivan viime metreille saakka. Kirjoitukset viime keväänä menivät nappiin, mutta syksyksi jäi se suurin kompastuskivi - matematiikka. Pikkubroidi asennoitui jo, että kompensaatiopisteillä lakki saadaan, joten yllätys oli valtava, kun arvosana tuli lautakunnasta kahdella pykälällä korotettuna. Voi sitä nuoren miehen fiilistä! Ja isosiskon ylpeyttä...

Hyvällä fiiliksellä askartelin siis kekkereihin kutsutkin. Juhlien värit tulevat olemaan itseoikeutetusti musta ja valkoinen, joten samoja sävyjä halusin kutsuihinkin. Itse olen kutsuaskarteluissa ehdottomasti less is more -koulukuntaa, joten kutsuistakin tuli simppelit. Ja mielestäni ehdottomasti juuri nimenomaan nuoren miehen juhliin sopivat.


Pohjaksi valittiin mustat kortit, joista halkaisin paperileikkurilla mustia pienehköjä neliömallisia kutsuja. Keskuspaperiin, jonka väriksi valitsin oikein vaalean harmaan, painoin sekä kuvion että tekstin leimasimella ja viimeistelin lopputuloksen vielä kultaamalla lyyrat geelikynällä.Pisteenä i:n päälle olivat sitten mustat kirjekuoret, joihin kirjoitin osoitteet valkoisella geelikynällä.

Kutsut olivat ilahduttavan nopeat tehdä ja mielestäni lopputuloskin oli oikein onnistunut. Nyt sitten odottamaan mahtavia kemuja!

6 kommenttia:

 1. Todella tyylikkäät kutsut. Onnittelut uudelle ylioppilaalle!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kutsut, simppeli tyyli on just mun makuun! Onnittelut ylioppilaalle ja ylpeälle siskolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hepsu! Simppeli tekijäänsä kiittää - myös käytetyn ajan suhteen :P

   Poista
 3. Minulla itselläni on juhlat tulossa. Tyylikkäät kutsut olet tehnyt ja kysynkin nyt, mistä löysit noin onnistuneen leimasimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus, huomasin, että kommenttini ei olekaan tallentunut... Toivottavasti tästä on hyötyä jollekin toiselle kuitenkin eli leimasin on ostettu Sinellistä.

   Poista

Suositut tekstit