google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

New Beginnings

Olen vahvasti sitä mieltä, että aina ajoittain uusi alku on paikallaan. Välillä elämä muuttuu radikaalisti ja on aika ottaa esiin tyhjä sivu.

Nyt tarina alkaa alusta.

Meillä on uusi koti. Uusi koti kaupungin keskustassa ja sen myötä ihan uusi elämä. Lapsista tuli kaupunkilaislapsia, jotka leikkivät sisäpihalla ja huutavat:"Äitiiii, tule parvekkeelle!", esikoinen menee keskustan kouluun ja oppii heti sukkuloimaan kaupungin liikenteessä, me luovuimme lopullisesti autosta ja ostamme vihanneksia ja kukkia torilta.

Haaveilen yhä siitä talosta maalla ( max. tunnin ajomatkan päässä kaupungista), mutta tänään tämä tuntuu hyvältä.

Ja tämä on uusi alku. Blogin suhteen uusi alku tarkoittaa varmasti enemmän sisustuksellisia juttuja ja kotiin liittyvää höpinää sekä vegekokkailuja. Muuten sitten sitä samaa reportaasia meidän perheemme elämästä, ylä- ja alamäkineen. Toivottavasti tämä on onnellinen alku onnellisella lopulle :) 

Tervetuloa uudet ja vanhat tuttavuudet! Tässä teillekin tervetuliaislahjaksi kimppu pioneja, joita äitini lähetti puutarhastaan city-kotiamme piristämään <3

P.S. Sitä puutarhaa mun on ehkä vähän ikävä... Mutta ruukkuyrttitarha parvekkeelle valmistuu pikkuhiljaa.


26 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Muutokset piristävät ja tarvittaessa suuntaa pystyy onneksi yleensä ihan itse vaihtamaan. Toivottavasti viihdytte uudessa elämäntilanteessanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä hetkellä tämä ainakin tuntuu todella huippuratkaisulta! Minulla on lyhyt matka junalle, lapsilla on tuleva päiväkoti (toivottavasti tosin vasta ensi keväänä) lähettyvillä ja kaikki muutkin palvelut ovat käden ulottuvilla. Eiköhän me keskustassa vielä useampi vuosi viihdytä :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Ei kuulosta ollenkaan hassummalta tilanteelta moneltakin kantilta, ja ehdittehän te onneksi maallikon vielä muutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei minustakaan. Pojat ovat sitä mieltä, että maalle voidaan muuttaa sitten, kun Omppu menee kouluun - ei yhtään hullumpi idea :D

   Poista
 3. Löysin tänne, onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Hei, kaipailinkin jo sinua.
  Mukavaa, että elämässä tapahtuu ja pääasia on säilyttää oikea asenne :)
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa ihana kuulla, että on kaipailtu!
   Meille tämä on kyllä ehdottomasti positiivinen asia kaikin puolin :)

   Poista
 5. onnea uuteen kotiin! Oonkin jo kovasti odottanut että esittelisit teidän city-kodin :)

  Meidän piti myös luopua autosta kokonaan, mutta toistaiseksi on nyt kuitenkin pidetty meidän city-auto (4:lle rekisteröity kirppu). Joskus on kiva hurauttaa kaverille, jumppaan, prismaan tai vaikka ikeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Esittely saa vielä hetken odottaa, sillä mun tietokoneesta meni juuri tänä aamuna näytönohjain sököksi eikä tälle vanhalle hp:lle pysty lataamaan kuvia :( Katsotaan, jos saisin iPhonella otettua jotain fotoja...

   Meillä on sinänsä näppärää, kun voidaan aina tarpeen tullen lainata mun vanhempien autoa. Ja pyöräkärryn kanssa hurautetaan sitten muualle :)

   Poista
 6. Samaa toivottelen minäkin eli onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, iloa uuteen elämäntilanteeseen! Kaupunkikodissa on etunsa, kuten juuri tuo autottomuus vaihtoehtona ja huoltovapaus mm. lumitöiden aikaan. Itsekin viihdyn kerrostalokolmiossamme; torille vartissa, junaan kymmenessä minuutissa. Ja jos seuraa kaipaa, niin näin kesällä riittää, että parkkeeraa itsensä tuohon pihalla olevaan puutarhakeinuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juuri noinhan se menee. Kaikessa on omat etunsa ja se on valittava, mikä sillä hetkellä istuu omaan elämäntilanteeseen. Meille keskustassa asuminen on tällä hetkellä se, parin vuoden päästä saattaa sitten olla jo toinen tilanne... Tosin silloin voi olla jo esikoisellakin sanansa sanottavana :D

   Poista
 8. Onnea uuteen elämäntilanteeseen, kiva lukea juttujasi taas!

  Heppu

  Ps. Nyt se kolmonen syntyi maanantaina. Hän onkin tyttö!! Mut pikkuveljen sanoin "voidaan me se silti pitää" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut perheenlisäyksestä! Ihana kommentti isoveljeltä :D

   Poista
 9. Onnea uuteen kotiin ja Blogiin! Kivaa seurata elämääsi!

  VastaaPoista
 10. Mäkin jo ehdin kaipailla! Kiva että olet palannut. Onnea uuteen elämänvaiheeseen <3

  VastaaPoista
 11. En tiedä asutteko omassa asunnossa vai vuokralla mutta olisi ihana lukea vinkkejä kuinka tehdä vuokra-asunnosta kiva ilman mittavia remontteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausideasta! Otanpa tehtävän alle :)

   Poista
 12. Onnea ja iloa uuteen elämäntilanteeseen! Kiva lukea taas kirjoituksiasi!

  VastaaPoista
 13. Onnea uudesta kodista! Nyt mua ehkä vähän hymyilyttää toisaalla laittamani kommentti koskien tien nimeä :D

  VastaaPoista
 14. Nyt vasta löysin uuteen blogiisi, mukana siis ollaan! :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit