google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

tiistai 27. elokuuta 2013

SMELLS OF MEMORIES

Minulla on hajumuisti, aivan ehdottomasti. Vaikka luenkin itseni äärimmäisen visuaaliseksi ihmiseksi, huomaan että tuoksut tuovat yhtä painokkaasti mieleen muistoja. Jo lapsena kiinnitin vahvasti huomiota siihen, miten erilaisilta eri kodit tuoksuivat ja rakastin monia vahvoja tuoksuja: bensaa, kanelia, nuotiota.

Yksi rakkaimmista tuoksuista on tartan. Siihen liittyy muistoja kannustuksesta, itsensä ylittämisestä, voitosta - myös pettymyksistä. Keskustan urheilukenttä on kotimme lähellä ja lasten kanssa on kiva tehdä pieni retki sinne iltaisin. Miehen kanssa molemmat jaamme saman nostalgisen tunteen, kun kengän pohja ottaa tartaniin. Ja lenkin juokseminen radalla on jotenkin niin tuttua ja turvallista. Lapsista on mahtavaa pomppia korkeushyppypatjoille ja ottaa leikkimielisiä juoksu- ja pituushyppykisoja. Ja esikoinen nuuskutti ilmaa: "Täällä on sitten kiva tuoksu."





Kotimatkalla nostalgiakuplan rikkoi sitten eräs toinen eletystä elämästä kertova tuoksu, kun eräskään kivijalkaräkälän kanta-asiakas ei jaksanut pidättää kotiin asti. No joo. Elämä on vai miten se nyt meni...

Aurinkoista viikkoa! Tällä viikolla pitäisi päiväkoti + koulunaloitushärdellin helpottaa ja pääsen palaamaan normaalipäivityksiin :)

4 kommenttia:

  1. Sun blogi on ihan hirmu kiva, harmi ettet ehdi päivittämään tämän useammin. :( Uskon, että lukijoita ja kommentteja olisi ihan eri määrin, jos päivitykset olisivat säännöllisiä, edes kerran pari viikkoon. Ymmärrän kyllä, että arki on kiireistä, sitä se on täälläkin. :) Hyvää syksyn jatkoa teidän perheelle. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että tykkäät blogistani! On todellakin vähän niin, että blogi on se, mikä joustaa siinä vaiheessa, kun hektinen elämä vie mennessään... Yhden koulunaloitus ja kahden muun päiväkotiuran alku ovat olleet sen verran suuri muutos, että illat menevät sitä yhteistä aikaa tankatessa ja samoin viikonloputkin. Nyt, kun rutiiheihin ollaan lopulta upottu ja arki jatkaa turvallisissa uomissaan, ehdin taas toivottavasti päivitellä blogiakin useammin. Toivottavasti jatkat seuraamista ja oikein hyvää syksyn jatkoa myös sinun perheellesi! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana ilman halki liitävä kengurupoika :D

    Mulle yksi rakkaimmista tuoksumuistoista on lapsuuden kesämökin puisen keksikaapin vaniljainen tuoksu ja toinen on omenashampoo, jolla äiti pesi hiukseni monen monta vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja huomioi kengurupojan paljaat varpaat. Meidän luonnonlapsi Nopsupopsu vetää varmaan vielä marraskuussakin paljain jaloin...

      Ihanat tuoksumuistot! Mäkin muistan muuten tuon omppushampoon!

      Poista

Suositut tekstit