google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

lauantai 10. elokuuta 2013

Vintage flowers

Meidän torilla istuu lauantaisin varmaan 100 -vuotias vanha mies myymässä kukkia. Kimput ovat ihastuttavan vanhanaikaisia. Niistä tulee heti mieleen oma isomummi, tämän pikkukukalliset päivämekot ja huolella hoitamat kukkapenkit, joissa kasvoi kultapiiskuja, leijonankitaa, orvokkia ja pioneja.

Ostin sedältä kimpun leijonankitaa ja harsokukkaa. Onko somempaa nähty?






Itse sidoin äidin puutarhan kukista samaa tyyliä mukaellen kimpun kirjahyllyn päälle. Kimpun kuningattarena toissakeväänä istuttamani Queen Elizabeth ruusu.





Liljat ovat myös suosikkejani. Viime aikoina olen myös tykästynyt vanhoihin kukkatauluihin. Tähän mennessä tosin olen onnistunut löytämään vain yhden... Ja jotenkin tietyt kukkakuositkin ovat alkaneet puhuttamaan, niistä ehkä tyynyjä tai kenties jopa verhot? En tiedä, pitäisikö tällaisesta keski-ikäistymisestä huolestua, kun 30 on vielä sentään pari vuotta aikaa :D


Sivupöydän (ts. randomkamakeräämön, kuten kuvasta näkyy ;) jalat ja eteisen jakkara odottavat maalisutia, mutta jälleen suuri vaikeus päättää, jotta valkoista, mustaa vai harmaata...


Kaunista sunnuntaita!


//There is an old man on the farmer's market, I would guess he's closer to hundred than eighty, selling small bouquets of flowers. There is something very nostalgic about these small bouquets, their old fashioned charm is impeccable and they remind me of my great grandma with her flowery day dresses and her garden where se used to grow flowers like violets, pionys, snapdragon and asters.

2 kommenttia:

  1. Täältä ääni mustalle maalille :)

    Heppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tässä sisustuslehtiä selailtuani aloin vähän tykästyä siihen harmaaseen...

      Poista

Suositut tekstit