google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

torstai 1. elokuuta 2013

Black Suit Tuesday ja asiaa työpukeutumisesta

Minulle työpukeutuminen on aika simppeliä ts. asu on vapaa. Tämä tuntuu huomattavan vapauttavalta ottaen huomioon, että edellinen työpaikkani oli finanssialalla firmassa, jossa hihan mittakin oli tarkkaan määritelty. Nyt ketään ei kiinnosta, onko mulla helteellä sukkahousut jalassa vai ei... Kunhan asu on siisti. Ja vielä ei kai yli- tai alilyöntejä ole tapahtunut, koska noottia ei ole tullut ;) Yleensä pukeudun siis aamulla fiiliksen mukaan. Ja vaikka ihastelen aina rohkeita, trendikkäitä pukeutujia, taitavat omat valintani olla vähän tylsiä. Työpersoonani viihtyy mustassa ja ballerinoissa ;)

Tiistain asuna oli hieman rennompi ote mustaan jakkupukuun. Mangon satiininomaisissa housuissa on hauska kietaisumallinen etumus ja vajaamittaiset lahkeet. Koska sisko varasti mun uuden lempparipuseron (krrröhmmm), oli tyytyminen jäänsiniseen nyppyläpintaiseen. Mutta oli sekin ihan hauska. (P.S. Tahmajäljet on kestovaruste peilissämme - yksivuotiaasta on tosi kivaa nuolla omaa peilikuvaansa, huvinsa kullakin ;)

Tykkään ihan hitsisti tästä viime syksynä Englannista ostamastani kukkapaidasta. Uuden Glorian mukaan se vaikuttaisi olevan ihan muodikaskin. Tosin itse yhdistän sen tylsästi mustiin housuihin ja jätän kaikki jännemmät ja kivemmat yhdistelmät taitavimmille pukeutujille :D

Ja koska tänään on kurja päivä - väsyttää, turvottaa eikä kaapissa ole päälle pantavaa - on pelastaja joka tytön perfect dress eli casual black, joka toimii melkein tilanteessa kuin tilanteessa. Omassani on vajaamittaiset hihat ja melko lyhyt helma, malliltaan mekko on löysä, joten käy just tällaiseen olotilaan ;)

Syksyn työvaateostoslista näyttää seuraavalta:

 Thinking of Fall

Haluaisin brokadihousut, pippuritweediä ja smaragdinvihreän hameen. Rintakoru olisi ihana! Samoin uusi, pehmeä cashmereneule, jonka voisi yhdistää vaatteeseen kuin vaatteeseen.

Syksy on omassa ajatusmaailmassani tummien, murrettujen sävyjen ja pehmeiden neuleiden aikaa.

Musta on oikeastaan aika kiva, että syksy on tulossa. Minusta kirpeissä ja kuulaissa syyspäivissä on jotain ihanan tunnelmallista ja kouluun palaavat lapset muistuttavat omasta lapsuudesta.

Mutta onneksi kesääkin on vielä jäljellä ja tänäänkin saa taas nauttia auringonpaisteesta :)

2 kommenttia:

  1. Mekot, etenkin mustat sellaiset ovat kyllä työpäivien pelastus. Ne ovat mukavia päällä, mutta kuitenkin riittävän siistejä asiakastapaamisiin.

    VastaaPoista

Suositut tekstit