google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

maanantai 29. heinäkuuta 2013

All About Details

Sisustuksessa mä tykkään niistä pienistä jutuista. Jostain sattumasta joka iskee silmään randomissa paikassa tai sitten niistä täydellisistä asetelmista, joissa kaikki palaset ovat kohdallaan. Meidän uudessa kodissa nämä vielä antavat odotuttaa itseään. Mutta vähitellen. Mun makuun näitä ei voi vain ostaa kertalaakista ja iskeä johonkin, vaan ne löytävät paikkansa elämän myötä. Kun jostain asiasta tulee niin hieno/tärkeä/rakas, että sen haluaa pitää esillä.

Poikien huoneessa pikkuesineet ovat alkaneet löytää paikkaansa. Lapin tuliaisina huoneeseen tuli kelopuun oksa, josta roikkuu Flenstedin siilimobile.


Pinnasänky kertoo tarinaa eräästä lapsesta, joka tykkäsi järsiä sängyn reunoja...


Pikkusiilit seuraavat kiltisti äitisiiliä...

Niin kuin näkyy - toukkakortti on erittäin rakastettu. Se vaihtelee paikkaansa jatkuvasti sen mukaan, mihin sen sattuu käsistään laskemaan, kun pieni mies on sitä taas hetken ihastellut. Kortti oli ensimmäinen asia, johon Omppu kohdisti vauvana katseensa. Talomme rakennusaikakaudelta oleva helmitaulu kertoo omaa tarinaansa menneiltä ajoilta...

Eskariopejen viesti (pätkä eskarilaisten kevätjuhlassa laulamasta laulusta) kouluunlähtijälle <3 Keraaminen aasikoriste löytyi kirpparilta, liekö matkamuisto jostain joskus. Tarinaa en tiedä, mutta eikö vain ole söpö?


Vielä on mietinnässä, laitanko Luken valitsemat "elämänohjeet" kehyksiin vai vaihdanko teipit nätimpiin...


Iltasatukirjat. Mummin vanhoja Pekka Töpöhäntöjä. Ja korttipidike, johon keskimmäinen iski silmänsä ja johon halusi kauneimman synttärikorttinsa esille.


Itse en ole pehmolelufani, mutta keskimmäinen on. Siinä on tärkeät kaverit rivissä: Piki Pok, Nalle, Luka-Oliver Pong, Mikki ja Feng Fong. Vähän itämaisvaikutteista tuo lapseni nimimaku, vois sanoa.


Seuraavaksi haluaisin saada meidän sängynpäätynä toimivan ikkunalaudan esineistön toimimaan... Nyt siinä on vain kasa kuvia ja kirjoja. Mutta haaveena on, että se olisi samanaikaisesti nätti.


//When decorating I prefer the little details that make something interesting (or uninteresting). For our new apartment this is a developing process. The boys' room is in the best shape and it added some when our boys collected a branch from our hike in Lapland that is now hanging from the wall with a Flensted mobile twangling at the end. In my opinion one can't just go out and buy all these little items at once but these items are collected as life is lived. When something is too treasured/interesting/charming/pretty to be kept hidden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit