google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

SWEET SUNDAYS

Rentoa sunnuntaita. Hiihtokannustusta, legorakennelmia, haaleanvaaleanpunaisia tulppaaneja (se täydellisin väri), lukupiirikirjan lukemista viltin alla, kirpputorikierrosta kasvischililounaan jälkeen... Lapset tosin hinkusivat hiihtämään ja omatkin tänä talvena ostamani uudet sukset polttelevat suksitelineessä, mutta järisyttävän talviselta ei keli vaikuta eikä todellakaan latukilometrejä täällä kamalasti valittavana ole... Vielä elättelen toivoa, että talvi rynnisi tänne maaliskuuksi ja saisimme nauttia edes kuukauden hiihtolenkeistä järven jäällä, laskettelusta keväisessä auringonpaisteessa, hiihtoretkistä laavulle jne. Siltä varalta, että niin ei kuitenkaan tapahdu, on meillä onneksi odottamassa Lapinreissu pääsiäiselle ;)

Sain myös nyt viikonloppuna tehtyä osan Omppusen synttärivalmisteluista. Alunperin kirjoittelinkin, että pidämme synttärit ihan pienimmälle lähipiirille, mutta kuinkas sitten kävikään... Juhlien järjestäminen on hauskaa ja the more the merrier eikös vain? Harmi vain, että keli (taas tämä talvenpuuttumisongelma!!!) on niin auttamattoman vähäluminen, olin nimittäin kaavaillut Jeren kanssa talvista kuvaussessiota Ompun kaksivuotisfotoja varten...

Kyllä, täällä mä todellakin haikailen talven perään...




















Kyllä mun mielestä kunnon talvi on vain niin paljon parempi vaihtoehto kuin tällainen keskieurooppilainen kuukausien kurakeli! Nih, nyt se on sanottu! Menkää ja ampukaa :D

10 kommenttia:

  1. Asetun viereesi tulilinjalle ja julista että todellakin, talvi takaisin!

    VastaaPoista
  2. Et todellakaan ole ainoa, mäkin haluaisin lumet takaisin!

    VastaaPoista
  3. Kauniita talvikuvia! Ei ole talven voittanutta, eikä varsinkaan loskakeli sitä voita. Toivottavasti talvi palaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lena! Toivotaan tosiaan, että saisimme nauttia talvesta edes muutaman viikon... Mutta onneksi meillä on se pääsiäisen lapinreissu, mikäli jää vain haaveeksi.

      Poista
  4. Talvea ollaan kaivattu täälläkin. Luistelemaan toki pääsee joka viikonloppu jäähallin yleisövuorolla ja poika on hiihdellyt laskettelukeskuksen 200-metristä lastenlatua kymmeniä kertoja ympäri, mutta silti... Melkein jo varasin meille ensi hiihtolomaksi Lapin matkan kun niin on kypsyttänyt tämä ei-talvi. Kauniita kuvia, lienee viime talvelta? ;) terkuin Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuvat ovat tosiaan viime talvelta :D Meillä täällä on tietysti aika hyvin asiat, kun Messilässä rinteet auki ja Salppurin kisojen vuoksi urheilukeskuksessa latuja useampi kilometri, mutta toisaalta kaipaisi nimenomaan sitä luonnonlunta ja talvista maisemaa... No, ehkä me saamme sitä sitten Lapissa!

      Poista
  5. Ihania talvikuvia!! Ja olen aivan samaa mieltä, ei tälläinen kuratalvi ollut mistään kotoisin :P
    Ps; sinulle olisi haaste blogissani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Tuon haasteen olenkin edellisessä blogissa toteuttanut, mutta sinun versiossasi on kyllä enemmän haastetta ;)

      Poista

Suositut tekstit