google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

lauantai 15. helmikuuta 2014

ORGACRAZED

Mä olen nyt kuulkaa niin organisoinnin pauloissa täällä, että kohta meillä on täysin kaaosvapaa asunto, jossa kaikella on paikkansa eikä rojukasoja löydy mistään (as if), kaappien ovien takaakin paljastuu silmää hivelevä järjestys, vaatehuone on paratiisi, josta sopivat asukokonaisuudet suorastaan pomppaavat ylle, pyykkihuolto on niin organisoitua, että se melkeinpä pyykkää, viikkaa ja mankeloi itse itsensä, lelut elävät sellaisessa harmoniassa, että lapsetkaan eivät kiukuttele - elämässä on jälleen chi ja cha, balanssi ja seesteinen rauha vallitsevat kotonamme.

Inspiraation lähteenä itselläni on toiminut kaikkien aikojen Martta: organisointitipsejä ja inspiskuvia on joka lähtöön, kliks. Voi kuulkaa, pyykinpesu- ja tahranpoistoaineiden säilöminen söpöihin, kauniisti merkattuihin lasipurkkeihin on nyt suorastaan pakollinen toimenpide oman sisäisen rauhani vuoksi!

Stain-Removal Kit
kuva: marthastewart.com

No joo, ei ehkä sentään, mutta osittain olen tosissani. Meillä on erittäin harvinaislaatuisesti paljon säilytystilaa. Kuitenkin se on hyödynnettynä ehkä noin puolen potentiaalinsa arvosta, koska tavarat on vain tungettu minne sattuu, eteinen on huitaistu kasaan nopsasti ja muutama kaappi ammottaa tyhjyyttään turhaan, samalla kun tavararöykkiöt lisääntyvät hallitsemattomasti ympäri asuntoa...

Aloitan eteisestä. Kunhan tämä declutter-proggis on valmis, mä olen kuulkaa niin zen, että oksat pois! Jospa sitä kuitenkin aloittaisi jostain vaatimattomasta, pienestä projektista ja järjestäisi vaikka kenkähyllyn? Tosin, onhan tuosta olohuoneen ja keittiön välisestä esteradasta kyllä kieltämättä jotain hyötyäkin, Omppukin on varsin ketterä pujottelemaan sen lävitse ja päiväkodissa kehuvat kovasti pojan liikunnallisuutta ja koordinaatiota, eittämättä mäkin poltan siinä muutaman hyödyllisen kalorin per päivä. Ehkä mä sittenkin leivon omenacrumble-muffareita, voihan siinä samalla järjestellä kuiva-ainekaapin ja suunnitella tulevaa järjestyksen valtakuntaa... Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit