google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

VIIKON VEGE: LÄMMIN KVINOA-PINAATTI-VUOHENJUUSTOSALAATTI


4:lle

3dl GoGreen kvinoaa
pari markettipakettia tuoretta pinaattia
1 rasia miniluumutomaatteja
1prk GoGreen kikherneitä
1 salottisipuli
valkosipulia maun mukaan
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
pehmeää vuohenjuustoa

Laita kvinoa keittymään paketin ohjeen mukaan. Lämmitä uuni 200 asteeseen, levitä tomaatit uuninpellille, töki haarukalla niihin reiät, pirskottele päälle oliiviöljyä ja laita uuniin. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota oliiviöljyssä isossa kasarissa, kun kvinoa on melkein kypsää, lisää ensiksi kikherneet kasariin lämpiämään, lisää sitten huuhdeltu pinaatti ja pyöräytä pari kertaa kasarissa. Lisää kvinoa, mausta. Lisää lopuksi tomaatit, annostele lautasille ja murusta päälle vuohenjuusto. Nauti heti.


2 kommenttia:

  1. Ooh, täältäpä löytyikin tämän superherkun resepti! Kiitos tästä, teen iltapalaksi tänään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy vielä toinen: http://welovehappyendings.blogspot.fi/2013/09/a-fabulous-fast.html
      Kerro sitten, kumpi oli parempaa! :)

      Poista

Suositut tekstit