google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

lauantai 30. marraskuuta 2013

JOULUKUUN 1. - LUMI

Meillä on käynyt tonttu. Tonttu oli tehnyt voileipiä, jättänyt pienen viestin ja lumiukkovarusteet. Lapset popsivat voikkarit suuhunsa alta aika yksikön ja odottavat nyt malttamattomina, että ulkona valostuu sen verran, että päästään tekemään sitä lumiukkoa.



Tämän päivän teemana on siis lumi. Ajattelin koostaa kalenterin niin, että jokainen yö tämä "Taavi-tonttu" käy keppostelemassa meillä jotain: huomenna se laittaa teinimutanttininjakilpikonnat vaahtokylpyyn ja kehottaa lapsia ja isää suuntaamaan uimahalliin, ylihuomenna Taavi on ryhtynyt taiteelliseksi ja maalannut seinään jouluisen kuvan sekä pyytää lapsia maalaamaan jouluiset kuvat maalla asuville vanhemmille sukulaisille, keskiviikkona Taavi on leiponut yöllä joulutorttuja lapsille aamiaiseksi ja sotkenut siinä samalla keittiön jauhoilla jne. Idea lähti viime vuotisesta kalenterista, johon tonttu kävi myöskin jättämässä viestejä, sekä taannoin sosiaalisessa mediassa kiertäneestä Dinovember -jutusta.



Ei olisi kyllä voinut olla paljon täydellisempää ajoitusta lumisateelle kuin joulukuun 1. Ihan yllä olevien kuvien määrää ei sentään vielä ole (kuvat talvelta 2012), mutta ihan kunnollinen valkoinen lumipeite kuitenkin. Toivotaan, että se pysyy maassa jouluun asti! Sitä on ainakin meillä odotettu varsin kiihkeästi. Itselläkin muistuu mieleen se lapsuudesta tuttu taianomainen riemu, kun ensilumi satoi maahan ja pääsi pyörittelemään lumiukkoja, joihin tarttui sitten maasta kuollutta ruohoa pintaan, ja laskemaan pulkalla, vaikka pohja raapi paljasta maata :D

Kaunista joulukuun 1. myös teille!




P.S. Tänään on viimeinen päivä osallistua kuvausarvontaan, arvonta päättyy klo: 19.00. Kotisivuista tuli paljon kyselyjä ja ne ovat edelleen työnalla, hieman viivyttää se, että odottelemme vielä muutamalta asiakkaalta lupia kuvien julkaisemiseen. Facebook-sivut saimme eilen pystyyn ja sieltä löytyvät yhteystietomme sekä supistettu portfolio, klik.

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavat tontut teillä, hieno idea! Mullekin tuli mieleen se Dinovember-case, mutta teillä on tuossa ihan oma twist asiaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hekku! Mun mielestä se Dinovember oli niin mainio keksintö, että pakko oli miettiä jotain edes vähän samankaltaista :)

      Poista
  2. Täällä ilmoittautuu uusi lukija blogillesi. Ihania kuvia ja juttuja. :) Mukavaa tiistaita!
    http://cloudberryslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hilla L. ja tervetuloa! Täytyykin käydä kurkkaamassa myös sinun blogiisi :)

      Poista

Suositut tekstit