google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Normipäivä ja sisustuspulma

Aamupäivällä uimakoulua, välissä kaupassa ja torilla käyntiä, illalla vieraita ja siskon kanssa keskustelua sisustamisesta. Ja lopuksi päänsärkyä -no sisustamisesta. Siinäpä se pähkinän kuoressa.

Normipäivään kuului normipäivän asu, ei mitään jännittävää tässä.

Huivi: Barfota, raitapaita: Race Marine, chinot: Zara, flipflopit: Ugg, vyö: mummin vintage

Ja sitten se sisustuspulma. Se on tuossa keskellä. (Ei lapsi, sen voi aina stailata sohvatyynyihin mätsääväksi ;). Mutta. Tehdäkö sohvapöydästä valkoinen, musta vai kenties harmaa?


Myös takalla on oma osuutensa sanottavana siihen, mikä olisi paras. Alan pelätä, että liian monet eri valkoisen sävyt alkavat sotia keskenään...


Ja hei mun mielestä sisustuspulmat tulee aina ottaa mieluummin liian vakavasti kuin liian kevyesti ;)

Kaunista illan jatkoa kaikille! Otan buranan ja jatkan surffailua. Sköna vardagsrummet on muuten loistava hakusana Googlen kuvahakuun ;)



6 kommenttia:

  1. Mä pähkäilen poikien sänkyjen maalaamisen kanssa. Tai ei se maalaaminen mitään, mutta millä sävyllä. Esikoinen haluaa punaisen sängyn, itse olen kallistumassa jonkinlaiseen harmaaseen. Sellaiseen, joka sopisi huoneen siniharmaaseen seinään. Ja olisi yhtä aikaa poikamainen ja klassinen. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan ne maalata eri sävyilläkin. Sehän voisi olla hauska. Miten meinasit sängyt sijoittaa?

      Punainen kuulostaa kyllä ihan veikeältä vaihtoehdolta :D

      Poista
    2. Voisi toki. Mulla on visio sijoituksesta, katsotaan onnistuuko se, kun sängyt huomenna tulee. Vähän lomittain ajattelin, mutta tod.näk. pitää hakea huonekaluja siirtelemällä se toimivin vaihtoehto.

      Poista
  2. Ihana takka ja ihana lautalattia. Mun vakiolääke kaikkiin sisustuspulmiin on maalata asiat harmaaksi. Valkoista en ottaisi koska sitä jo niin paljon on, mutta mustakaan ei olisi paha kun se toisi vielä harmaata enemmän kontrastia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattia ja takka ovat munkin lempparit (leveiden ikkunalautojen lisäksi) :)

      Olen nyt vähän taipumassa sen mustan puoleen. Jotain jämäkkyyttä tuo huone vaatiin. En halua siitä liian hempeätä... Ja toisaalta kaikissa muissakin huoneissa mustaa on kontrastivärinä, joten se rytmittäisi ehkä asuntoa kivasti.

      Poista
  3. Oi, meillekin tuo keinutuoli...!

    VastaaPoista

Suositut tekstit