google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

lauantai 11. tammikuuta 2014

VEHICLE BIRTHDAY PARTY PLANNING

2 -vuotissynttärit lähestyvät, h-hetki on helmikuun loppupuolella, ja teema on ollut valmiina jo puolisen vuotta. Ei  millään tavalla epätavallista huushollissa, jossa jotain kemuja suunnitellaan jatkuvasti. Omasta mielestäni teema on lastenjuhlissa ensisijaisesti helpottava tekijä. Sen ympärille on niin paljon helpompi lähteä rakentamaan onnistunutta kokonaisuutta. Omppupomppulaisen synttäriteema alkoi hahmottua jo kesällä, kun muutimme keskustaan. Hälytysajoneuvon ajaessa ohitse poitsu hyökkäsi aina täristen ikkunaan, haavi auki ja sormi ojossa. Viime kuukausina hän on sitten innostunut myös traktoreista ja "trrakka" on sarjassamme "niinjännäettätäristäänjapäristäänräkäroiskuen", "rrrekka" on myös lähestulkoon yhtäläisessä statuksessa jne. Hälytysajoneuvoteema laajeni siis mielenkiinnon mukaan kattamaan kulkuneuvot ihan yleisesti.

Alunperin hälytysajoneuvoteemaan olin ajatellut väreiksi punaista, valkoista ja vaaleansinistä, nyt ajoneuvoteemaan ajattelin lisätä vielä auringonkukankeltaisen. Meillä on ollut nyt muutaman kuukauden sisään niin monet isot juhlat, että juhlavieraiksi kutsumme varmaankin ihan lähimmät sukulaiset, Ompun kummit sekä miehen kummitytön vanhempineen - eli ne läheisimmät ja ne joiden kanssa olemme eniten tekemisissä. Muita pieniä lapsia (miehen kummityttökin on jo kolmasluokkalainen) ei tähän lähipiiriin vielä kuulu, joten Pomppulainen saa loistaa päätähtenä veikkojen varmasti huolehtiessa supporttaavista rooleista kiitettävin suorituksin ;)

Pinterestissä on nyt tullut pinnailtua yhtä jos toista inspiskuvaa...


Näissä babyshowereissa on juuri samat sävyt, joita itse olin ajatellut.
Vehicle birthday party inspiration
kuva: blog.hwtm.com
Aika herkullisen näköisiä nuo liikennevalovartaat ja maistuvat varmasti aikuisillekin tai sitten nämä voisi toteuttaa suolaisina: oliiveja, paprikaa, kirsikkatomaatteja :)
Cute party food
kuva: projectnursery.com

Kutsujen ilme on vielä päättämättä, mutta enköhän mä jotain vielä keksi...
Transportation Vehicle Invitations
kuva: adorebynat at etsy.com


Olen vähän miettinyt kemuista sellaista sunnuntaibrunssia (tai lauantai), jossa on kaikenlaista kivaa pientä suolaista syötävää ja tietysti myös muutama makea herkku. Rentoa ja kivaa. Ainakin paloauton muotoinen kakku on tulossa, sillä ostin juuri kaveriltani sen muotoisen kakkuvuoan :D Sen lisäksi varmaankin jotain pieniä kasvispiiraita, sämpylöitä ja tuorejuustolevitettä, nakkipiiloja, munakasrullia, vihannestikkuja, cocktailpyöryköitä ja dippejä. Niin ja tietty jotain söpöjä kuppikakkuja. Ei mitään hienoa ja monimutkaista, vaan simppeliä ja kivaa :)

Koristeluiksi ajattelin jonkinlaista banneria, puna-vaaleansini-keltaisia silkkipaperipalloja, kuppikakkukoristeita sekä paria pientä, matalaa, tiivistä kimppua keltaisia ja valkoisia kukkia. Niin ja lisäksi Tigerista jo kesällä ostettuihin autokorttipidikkeisiin poitsun kuvat 0-2v. eli siis kuva vastasyntyneestä, 1v. ja 2v. Ne ovat kiva centerpiece noiden pienten kukkakimppujen ohella.

Eiköhän siitä ihan hyvä tule, kun nyt ajoissa aloittaa :)



Ensi vuoden teemakin on jo muuten valmis. Silloin voisi juhlia talvisia synttäreitä: rakentaa vanhempien pihalle kunnon pulkkamäen, jäädyttää lasten leikkikentälle pienen luistelualueen ja tarjoilla kuistilla kuumaa kasvissosekeittoa, kaakaota ja laskiaispullia.

2 kommenttia:

  1. Brunssi on musta mainio aika lasten synttäreille. Meilläkin on poikaa juhlittu nyt pariinkin otteeseen brunssihengessä kun se on vaan lapsiperheiden aikataululle hyvä ja juhlat eivät jotenkin mene lapsilla niin överiksi.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on useammat brunssit olleet, vaikka vieraiden joukossa ei lapsia ole ollutkaan. Minusta oikein mukava ajankohta synttäreille :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit