google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

maanantai 20. tammikuuta 2014

THE COLOR COGNAC

Se alkoi mummini käsinmaalaamasta päivänkakkaramaljakosta, jota oli aivan liian sääli piilottaa kaapissa piilossa, ja vanhasta ruskeasta keittiönpöydästä, josta piti tulla valkoinen. Yllättäen huomasin, että tuollainen lämmin ruskea olikin aika kaunis sävy mustan ja valkoisen ohella... Ja eikös se mustavalkoinen sisustus olekin jo so 2010, 2011, 2012 ja 2013? Aika tullakin jotain uutta! ;) Ja ei, ei ole sattumaa, että sisustuslehdissäkin on näkynyt konjakin sävyjä ja lämmintä puuta - sillä on päinvastoin varmasti suuri vaikutus siihen, että se omaakin silmää nyt viehättää :D

Keittiön värimaailman muuttamisen aloitin helpoimmasta päästä - eli järjestelemällä hyllyjen tavarat uusiksi. Olen aina ollut perso erilaisille asetelmille, rakentelin niitä jo pikkutyttönä kodin eri tasoille. Välillä onnistuu ja välillä ei. Tällä kertaa olen varsin tyytyväinen, tosin tuossa päivänkakkaramaljakossa normaalisti säilytettävät kynttilät olisivat olleet piste I:n päällä. Nyt olivat käytössä, mokomat.


Mustat creme brulee -vuoat ovat yksi brittireissun tuliaisista, kaikki muut kirpparilta tai isoäideiltä perittyjä.

Savinen pikkukaadin on uusin kirpparilöytöni. Mä diggaan!





Noniin, kuvissa saattoi olla ehkä vähän toistoa, mutta ainakin tuli selväksi, mitä täällä on puuhailtu :D Vielä jonkin aikaa menee, että muukin keittiö on kuosissaan... Vai voiko sisustus oikeasti olla ikinä valmis? Epäilen omalla kohdallani.

Mitäs sanotte, iskeekö lämmin ruskea? Vai onko ihan vikatikki?

1 kommentti:

  1. Mä tykkään, mut ehkä enemmän asusteissa. Mulla on nyt talvikengät ja laukku konjakinväristä nahkaa.

    VastaaPoista

Suositut tekstit