google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

perjantai 6. joulukuuta 2013

JOULUKUUN 4., 5. JA 6. - KIIRE, YLIOPPILAS JA TYTTÖJEN MATKA

Huh, onpas loppuviikko pitänyt kiirettä! Pikkuveli sai eilen lakkinsa. Kävimme Jeren kanssa kuvaamassa tuoreen ylioppilaan hyisessä satamassa, mutta lopputuloksen puolesta oli se kyllä sen kaiken palelemisen arvoista!





Tänään sitten jätän miehen lasten kanssa kotiin ja suunnistan pikkusiskoni kanssa Britteinsaarille. Tai oikeammin siskon kone laskeutuu jo kohtapuoliin, kun taas omani lähtee vasta iltapäivällä. Itsenäisyyspäivää juhlistammekin sitten Manchesterissa asuvien suomalaisten yhteiskekkereissä. Viikonloppuun tulee kuulumaan niin joulushoppailua kuin vaellus Lake Districtilläkin. Maanantaina pääsen sitten ylpeänä todistamaan siskon valmistujaisjuhlia, kun hän valmistuu maisteriksi University of Manchesterin Law Schoolista. Tiistai-iltana lennämme sitten takaisin kotiin. Olen innoissani, mutta samalla myös täydessä paniikissa - en ole vielä koskaan ollut lapsista ja miehestä erossa näin pitkää aikaa (call me a chicken, mutta minulla ei vain ole ikinä ollut varsinaista tarvetta siihen). Lisäksi pelkään lentämistä.

Muttamutta, nyt täytyy mennä tarkistamaan matkalaukun sisältö vielä kolmannen kerran, että kaikki romppeet juhlavaatteista vaellusvaatteisin ovat todellakin mukana. Toivottavasti ehdin postailla jotain pientä myös paikan päällä!

Ihanaa itsenäisyyspäivää teille!

4 kommenttia:

  1. Hyvin se lento menee ja oma aika tekee toisinaan ihmeitä. Sitä ihanampi on sitten tulla takaisin kotiin. Ihanaa matkaa ja hyvää itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista
  2. Minä jään kieli pitkällä odottamaan Lake Districtin kuvia :). Hauskaa ja turvallista matkaa!

    VastaaPoista
  3. Hauska tuo kuva ylioppilaasta :)

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti reissu oli onnistunut! Olisi tehnyt mullekin tiukkaa olla useampi päivä poissa mun miesten luota, eli vähän raukkis minäkin :D

    Sitä jäin miettimään, että kuvaatteko siis Jeren kanssa keikoilla molemmat, vai onko sulla jokin muu rooli?

    VastaaPoista

Suositut tekstit