google-site-verification: googlea4d8d2b970e9e981.html

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

CHOO CHOO PHOTOSHOOT

Heipähei kamuset! Täällä ollaan vähän sairasteltu, mutta nyt kevätaurinko lämmittää, sairastelut ovat toivottavasti takana ja jaksaa taas täälläkin aktivoitua (oikeasti muutama aivan horror-viikko, kun sairastettiin vatsatautia, influenssaa, flunssaa ja jälkikeuhkotautia putkeen).

Näin alkajaisiksi ajattelin piristää teitä ihan vain Lumo Photographyn uusimmilla kuvilla (tai enhän mä tiedä, piristävätkö ne teitä, mutta itse ainakin innostuin keväisestä auringonpaisteesta). Käytiin nimittäin tänään Jeren kanssa kuvaamassa Omppusen kaksivuotiskuvat synttäriteemaan sopivasti vanhalla junavarikolla. Kuvaushomma kulkee tällä hetkellä hienosti, töitä tulee tasaista tahtia ja yhteistyö on hioutunut siihen pisteeseen, että molemmat ymmärtävät muutamasta sanasta, mitä toinen haluaa. Jälkikin alkaa olla sen mukaista. Vai mitä sanotte? Ai että miten sitä voikaan olla innoissaan siitä, kun näkee miten ne omat visiot toteutuvat ja se yhteistyö sujuu saumattomasti! Ihan pieni lapsi karkkikaupassa -fiilis :D




















Kaikki kuvat ©Lumo Photography

Kiva, että olette jaksaneet käydä kurkkimassa hiljaisuudesta huolimatta - lupaan olla taas enemmän linjoilla! Huomenna vähän muuta päivitystä ja ylihuomenna kuvia ja juttua kuvissa keikistelevän pikkukundin synttärikemuista, joita juhlittiin viime viikolla.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

13 kommenttia:

  1. Valtaisan hienoja kuvia, tuli ihan tippa silmään tuon suloisen pienen lapsen riemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Junafani oli kyllä ikionnellinen päästessään tutkimusmatkalle moiseen ympäristöön. Kokemusta ollaan muisteltu useasti :)

      Poista
  2. Aivan mielettömän ihania kuvia! Suloinen Omppu, kaunis valo ja harmoniset värit. En millään osaa nimetä suosikkiani noista. Kaikki ihan täydellisiä!

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla taas - ja etenkin nähdä! Tosi kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riksu! Ehkä jonkinlainen postausrutiini tästä taas vähitellen löytyy...

      Poista
  4. Ihania!! Todella kauniita kuvia!!
    Ottaisitteko te Valtterin 1v kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoinkin Hanna sinulle viestiä Facessa, toki tullaan mielellään kuvaamaan :)

      Poista
  5. Voi miten tunnelmallisia kuvia! <3

    VastaaPoista
  6. Huikean hienoja ja tunnelmallisia kuvia!

    VastaaPoista

Suositut tekstit