lauantai 14. syyskuuta 2013

VIIKON VEGE: vegeburgerit ja kesäkurpitsafritterit


Neljälle ruokailijalle tarvitaan

hamppareita varten:
4kpl luomusämpylöitä (itsetehtyjä, jos mahdollista)
tomaattia
paprikaa
salaattia
goudaa
yrteillä maustettua jogurttikastiketta

kesäkurpitsafrittereitä varten:
1 raastettu kesäkurpitsa
3 raastettua perunaa (raastet keittiöpyyhkeessä valutettuja)
puolikas raastettu sipuli
muutama raastettu valkosipulinkynsi (tai maun mukaan)
1 kananmuna
mustapippuria
suolaa

Muotoillaan kakkaroiksi ja paistetaan oliiviöljyssä rapsakoiksi. Syödään sellaisenaan tai hampurilaisiin tulevan jogurttikastikkeen kanssa.



Maukasta lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos molemmista pihviresepteistä! Rakastan kasvispihvejä, mutta jostain syystä niistä tulee aina minun tekeminäni mautonta mössöä. Jospa nyt vihdoinkin onnistuisi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti onnistuu! Nuo kesäkurpitsafritterit ovat aika miedonmakuisia ja vaativat mielestäni ehdottomasti jonkin kastikkeen kaverikseen, mutta papupihvit ovat jo itsessään niin maukkaita, että menevät kyllä sellaisenaankin.

      Poista